Urban Latin

Nieuw en exclusief bij Dance Masters:  Urban Latin

Dance Masters innoveert!

Urban Latin is 'the bom'!

Een mix van Latin en Urban dansen... Een geweldige manier om lekker te bewegen op populaire muziek en een unieke stijl om op speelse wijze de show te stelen.

De dansen zijn gebaseerd op de ritmes van Samba, Rumba, ChaCha en Jive. Het is echter veel vrijer, makkelijker en leuker, bovendien ziet het er snel cool... heel erg cool uit!

Vanaf 2017 is Urban Latin te volgen bij de Dance Masters scholen. Zorg dat je op tijd je cursus boekt en je je vrienden en vriendinnen kan imponeren met de nieuwste Dance Moves.

Urban Latin is speciaal voor Dance Masters ontwikkeld door Neil en Katia Jones (meervoudig wereldkampioen latin, wereldkampioen Latin Showdance, meervoudig Blackpool kampioen, finalisten van British got talent en profs in het programma Dancing With The Stars in Engeland). Neil en Katia zijn topdansers die vele dansstijlen beheersen en deze op een sensationele manier weten te koppelen.

En nog wat nieuws: je kunt de cursus binnenkort boeken via deze website.
* kies een provincie
* kies een Dance Masters school
* kies een Dance dag/tijd
En vanaf het begin van het nieuwe seizoen ben je welkom op de plaats van je eerste afspraakje! Wél op tijd boeken natuurlijk, anders mis je de nieuwste trend misschien...

 

Meer in deze categorie: American Smooth »

KvK: 40157258
Rabo: NL67RABO0363538747

Direct contact

Back to top