Algemene voorwaarde – Dance Masters Opleiding

Vertrouwelijkheid: Alle informatie die door klanten en/of deelnemers wordt verstrekt, is vertrouwelijk voor het instituut, haar medewerkers en de docenten. Alle Dance Master bestuursleden hebben een geheimhouding formulier ondertekent.

Speciale voorwaarde: Er zijn geen speciale voorwaarden die door het instituut gesteld worden aan de cursus of aan de studieovereenkomst (-contract)

Betalingsvoorwaarden: Betaling kan direct of in termijnen. Als in termijnen wordt betaald, wordt dat vastgesteld in overleg met Dance Masters. Betaling gaat per bank. De bedenktijd is 14 dagen, 14 dagen na wederzijdse ondertekening van de offerte, kan de eerste workshop of examen worden afgenomen.

Annuleringsvoorwaarden: De kandidaat heeft recht op 14 dagen bedenktijd, binnen die tijd kan de inschrijving voor de opleiding kosteloos worden geannuleerd. In een overmachtssituatie (bijv ernstige blessure) kan in overleg met Dance Masters tot een oplossing worden gekomen wat betreft restitutie van gelden.

De condities waaronder de cursus eventueel niet doorgaat: De opleiding gaat door behalve als de vereniging Dance Masters wordt opgegeven.

Klachtenprocedure: Klachten kunnen over de opleiding kunnen worden ingediend bij Fred Bijster via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een klacht zal altijd vertrouwelijk worden behandeld. Op de klacht wordt binnen 4 weken gereageerd. Klachten en de wijze van afhandeling worden geregistreerd en voor de duur van 2 jaar bewaard. Als er een langere tijd nodig is om onderzoek te doen, wordt de kandidaat hiervan binnen 4 weken in kennis gesteld waarbij het uitstel wordt toegelicht; daarnaast wordt er een indicatie gegeven wanneer men verwacht uitsluitsel te kunnen geven. Klachten worden altijd binnen 6 maanden afgehandeld.

Beroepsmogelijkheid : De beroepsmogelijkheid loopt via Dance Masters, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.cemasters.nl. Het oordeel van de beroepsinstantie is voor het opleidingsinstituut, Dance Masters bindend; eventuele consequenties worden door Dance Masters snel afgehandeld.

Back to top