Gerrit is geboren en getogen in Apeldoorn, waar hij een eigen dansschool heeft samen met zijn vrouw Gerrie.

Gerrit heeft indertijd zelf het FDO-diploma gehaald en kwaliteit is het uitgangspunt in hun bedrijf en daarom is Gerrit een groot voorstander van een kwalitatief hoogstaande opleiding. Gerrit wil graag dat nieuwe leraren en assistentes een gedegen opleiding krijgen.

Ad staat voor vakkennis en is een specialist op het gebied van opleidingen tot dansleraar. Naast het FDO-diploma heeft hij diverse Engelse examens afgelegd en is Highly Commended geslaagd. Ook heeft hij een speciale vermelding in de nieuwste techniekboeken van Donnie en Heidi Burns (B.L.T.). Ad is al jaren examinator binnen de FDO en neemt ook het examen tot examinator af.

Ad had daarnaast een zeer succesvolle carrière als amateur- en professionaldanser, zowel nationaal als internationaal. Momenteel is Ad een hoog gekwalificeerd jurylid van zowel amateur- als professionalwedstrijden. Maar zijn specialiteit en hobby blijft het opleiden van nieuwe dansleraren! Dat doet hij dan ook in Amstelveen, Heesch en Rosmalen.

Jeroen is volledig FDO gediplomeerd dansleraar. Na het succesvol afronden van de Nederlandse opleiding

heeft Jeroen vervolgens in Engeland de Ballroom & Latin opleiding met succes afgerond en heeft hij het Ballroom 'Fellow' certificaat behaald van twee verschillende internationale organisaties de ISTD en IDTA. Na een aantal jaren zelf als Ballroom professional te hebben gedanst, geeft Jeroen nu met veel enthousiasme dansles in Bleiswijk.

 

Back to top